dommel internet

de verbinding met gratis vaste lijn

dommel mobile

vaarwel bundels, hallo vrijheid

dommel.com "circle of friends" actie

overtuig je vrienden en familie van dommel.com...

dankzij uw vertrouwen en enthousiasme heeft dommel.com zijn groei kunnen bevestigen. daarom willen we graag al onze trouwe klanten bedanken met deze promotie! als u tevreden bent van de diensten die wij u elke week leveren en u denkt dat onze prijzen de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben in de markt, dan willen we u graag aanmoedigen om dit enthousiasme te delen met uw vrienden, familie, collega's, buren, enz., zo zijn wij in staat onze service uit te breiden en betere prijzen voor u te onderhandelen.

jij ontvangt 1 maand gratis per nieuwe actieve account...

natuurlijk willen wij hierbij onze dankbaarheid tonen door middel van een speciale promotie van 1 gratis maand service per klant die inschrijft op onze diensten en de volledige activatie-procedure doorloopt. dit houdt in dat de gratis maand service automatisch wordt toegevoegd aan uw account, zodra de nieuwe account volledig operationeel is en de nieuwe klant uw unieke promo-code heeft toegevoegd in ons crm-systeem!

en daarbovenop krijgen je vrienden 2 weken gratis service!

hoewel onze service en tarieven op zich de belangrijke factor zijn om uw vrienden te overtuigen, geven we hen hierbovenop 14 dagen extra service op hun nieuwe account, op voorwaarde dat zij uw unieke promo-code in ons crm-systeem toevoegen zodra hun account actief is. dit is uw kans om niet enkel uw vrienden te vertellen over ons, maar om hen te laten meegenieten van de dommel.com "circle of friends"!

dommel.com
"circle of friends"
  • breng zoveel nieuwe vrienden aan als u wil en betaal nooit nog voor uw internet en vaste lijn verbinding!
  • makkelijk te activeren, geen ingewikkelde procedure!
  • u krijgt 1 maand gratis per volledige activatie.
  • uw vrienden 2 weken gratis service!
  • mogelijk met al onze account types behalve voor gsm-abonnementen