dommel.com "circle of friends" actie


overtuig je vrienden en familie van dommel.com...

dankzij uw vertrouwen en enthousiasme heeft dommel.com zijn groei kunnen bevestigen. daarom willen we graag al onze trouwe klanten bedanken met deze promotie! als u tevreden bent van de diensten die wij u elke week leveren en u denkt dat onze prijzen de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben in de markt, dan willen we u graag aanmoedigen om dit enthousiasme te delen met uw vrienden, familie, collega's, buren, enz., zo zijn wij in staat onze service uit te breiden en betere prijzen voor u te onderhandelen.

jij ontvangt 1 maand gratis per nieuwe actieve account...

natuurlijk willen wij hierbij onze dankbaarheid tonen door middel van een speciale promotie van 1 gratis maand service per klant die inschrijft op onze diensten en de volledige activatie-procedure doorloopt. dit houdt in dat de gratis maand service automatisch wordt toegevoegd aan uw account, zodra de nieuwe account volledig operationeel is en de nieuwe klant uw unieke promo-code heeft toegevoegd in ons crm-systeem!

en daarbovenop krijgen je vrienden 2 weken gratis service!

hoewel onze service en tarieven op zich de belangrijke factor zijn om uw vrienden te overtuigen, geven we hen hierbovenop 14 dagen extra service op hun nieuwe account, op voorwaarde dat zij uw unieke promo-code in ons crm-systeem toevoegen zodra hun account actief is. dit is uw kans om niet enkel uw vrienden te vertellen over ons, maar om hen te laten meegenieten van de dommel.com "circle of friends"!

dommel.com
"circle of friends"
  • breng zoveel nieuwe vrienden aan als u wil en betaal nooit nog voor uw internet en vaste lijn verbinding!
  • makkelijk te activeren, geen ingewikkelde procedure!
  • u krijgt 1 maand gratis per volledige activatie.
  • uw vrienden 2 weken gratis service!
  • mogelijk met al onze account types behalve voor gsm-abonnementen

(1) de voorgestelde promoties zijn geldig van 01/04/2014 tot en met 01/05/2014. voor specifieke prijsinformatie raadpleeg de desbetreffende productpagina.

(2) de voorgestelde snelheden zijn theoretisch maximaal haalbare snelheden in ideale omstandigheden. de effectieve snelheid hangt af van de kwaliteit van de gebruikte modem, splitter, binnenbekabeling en de afstand tot de wijkcentrale waarop u bent aangesloten. contacteer onze helpdesk - (+32)(0)11 92 00 00 - om te weten hoever u verwijderd bent van de lokale wijkcentrale.

(3) enkel voor strikt persoonlijk of kmo gebruik. een fair use policy (fup) is van toepassing op het gratis bellen naar alle belgische vaste, belgische mobiele en internationale vaste en mobiele bestemmingen, dit wil zeggen dat wanneer het verbruik naar die bestemmingen extreme bovengemiddelde waarden aanneemt of wanneer schedom een vermoeden heeft van fraude, de gratis toegang tot deze bestemmingen voorlopig zal worden geblokkeerd tot de volgende verlengdatum van de account. de klant kan deze bestemmingen dan nog wel bellen aan volgende voorwaarden: nationaal vast: 0.0200 euro/minuut, nationaal mobiel: 0.1495 euro/minuut, internationale vaste tarieven ingeval van deze blokkering kan men hier vinden, internationale mobiele tarieven hier. voorafgaand aan deze blokkering zullen we de klant hiervan via email op de hoogte stellen.

(4) excl. speciale en betaalnummers zoals 070,0903, etc.

(5) enkel voor strikt persoonlijk of kmo gebruik. een fair use policy (fup) is van toepassing op het gratis onbeperkt bellen naar alle belgische vaste en belgische mobiele bestemmingen van dommel en het onbeperkt versturen van sms berichten, dit wil zeggen dat wanneer het verbruik naar die bestemmingen extreme bovengemiddelde waarden aanneemt of wanneer schedom een vermoeden heeft van fraude, de gratis toegang tot deze bestemmingen voorlopig zal worden geblokkeerd tot de volgende verlengdatum van de account. de klant kan deze bestemmingen dan nog wel bellen aan 0.15 euro/minuut en sms berichten sturen aan 0.05 euro per bericht. voorafgaand aan deze blokkering zullen we de klant hiervan via email op de hoogte stellen.

(6) deze gratis optie is enkel beschikbaar in volgende landen: belgium, austria, bulgaria, croatia, cyprus, czech republic, denmark, estonia, finland, france, germany, greece, hungary, ireland, italy, latvia, lithuania, luxembourg, malta, netherlands, poland, portugal, romania, slovakia (slovak republic), slovenia, spain, sweden, united kingdom.

(8) het weekend begint op zaterdag om 00u00 en eindigt op zondag 23u59. feestdagen worden niet beschouwd als « weekend ».

(9) tijdelijke actie: vermelde introductieprijzen enkel geldig voor de eerste 500 klanten!.

bij online-bestellingen geniet elke consument van een verzakingsrecht gedurende veertien (14) dagen, vanaf de datum van bestelling. evenwel vervalt dit recht automatisch vanaf het moment dat de consument gebruik maakt van de dienst, zelfs indien het gebruik van de dienst plaatsvindt voor het einde van voornoemde termijn van veertien (14) dagen.

alle prijzen incl. btw